Interessante (facebook)-pagina’s

Kennisplein gehandicaptensector

http://www.kennispleingehandicaptensector.nl/

Kleding

Kelly Sue: http://www.kelly-sue.wixsite.com/sue-online/seated-fashion

Kinetic-balance: https://www.kinetic-balance.com/nl/

http://www.mrts07.nl/

Aktie-teksten van Wheelchairmafia: www.shop.spreadshirt.nl/wheelchairmafia/?utm_source=Laposta&utm_campaign=15%25+korting+op+alles++%28kopie%29&utm_medium=email

Rolstoeltraining

Wheelchairskills team https://wheelchairskillsteam.nl/

Hulpmiddelen

Weerhandig: http://www.weerhandig.nl Weerhandig, haal(t) de beperking uit je beperking.
Gedegen ervaringsadvies en hulpmiddelen waar je trots op kan zijn.

Scouters: https://www.scouters.nl/ Oplossingen en hulpmiddelen bij blessure of handicap

Gwoon handig https://www.productenvoorgehandicapten.com// Met deze website willen we gewone gezinnen met een zorgintensief kind, in de leeftijd van 0-23 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ontzorgen. We brengen interesante zorgondernemers in kaart om je te inspireren met unieke shops, innovatieve producten, handige diensten, mooie reisbestemmingen, toegankelijke uitjes, zinvolle workshops, interessante beurzen, waardoor je tijd bespaart en makkelijker producten en diensten terug kunt vinden. En dat is Gwoon handig!. 

Kidsproofplus: https://www.kidsproofplus.nl/nl Zoek je inspiratie voor een leuk & toegankelijk uitje? Op Kidsproofplus.nl het overzicht, speciaal voor kinderen van 0-18 jaar met een beperking.

doelgroepen

Rollers: https://www.facebook.com/groups/laesierollers/

Kamperen met een beperking: https://www.facebook.com/search/top/?q=kamperen%20met%20een%20handicap%20%2F%20beperking%20tips%20en%20trics&epa=SEAR

Handicap en studie: https://studieren-in.nl/studie-en-handicap/#!

Studeren en werken: http://www.studerenenwerkenopmaat.org

Dragen met een beperking: https://www.facebook.com/groups/759045430803540/?hc_ref=ARTCY6VR_q56ims2Je27IMmaTOuVZidJOal9ZnuWE9uOpVCxDb9QRaTn16r_NoZaXOg

mama’s en/of papa’s met een handicap: https://www.facebook.com/search/top/?q=mama%27s%20en%20%2Fof%20papa%27s%20met%20een%20handicap&epa=SEARCH_BOX

Het leven met een gehandicapt en of chronisch ziek kind in een gezin brengt naast de beperkingen van de handicap/ziekte ook andere beperkingen met zich mee. Deze beperkingen uiten zich divers en voor alle leden van het gezin, niet alleen voor het kind met de beperking/chronische ziekte. Hierdoor wordt het participeren van alle leden van het gezin in de maatschappij bemoeilijkt.

Musea toegankelijkheid: https://studio-inclusie.nl/

Met STUDIO i willen we een duurzame impuls geven aan de toegankelijkheid en inclusie binnen het culturele veld.

Prikkelarm genieten: https://www.onbeperkt-genieten.nl/

Stichting Onbeperkt Genieten zet zich in voor prikkelarme cultuurbezoeken aan het museum, (film)theater en concerten. Kunst en cultuur zijn van belang voor iedereen. Het verbindt, verrast en verrijkt je als mens, ongeacht je achtergrond. Culturele instellingen en cultureel aanbod spelen daarbij een essentiële rol en daarom is het zo belangrijk dat hun aanbod ook voor mensen met een prikkelgevoeligheid toegankelijk is.

Kinderen: https://www.nsgk.nl/

Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen – dat is het ideaal van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Kinderen: https://www.StichtingSpoenk.nl

Zij richt haar werkgebied op de regio Zutphen. We zijn er voor kinderen/jongeren tot circa 30 jaar ongeacht of zij een lichamelijke, verstandelijke, zintuigelijke, meervoudige handicap of chronische ziekte hebben, voor hun broers, zussen en hun ouders.

Scootmobielclub Nederland: https://www.facebook.com/groups/2061203724175868/

Tweedehands verkoop: https://www.facebook.com/groups/HandelsplekVoorGehandicapten/

%d bloggers liken dit: