Over.

Aan alle mensen die via mijn site aan info zijn gekomen: een ontspannen dag gewenst: geniet er van!


De site is een doorgeefluik voor info op het gebied van toegankelijkheid en vrije tijd voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Ik moet helaas bekennen dat het mij niet mogelijk is om de info toegankelijk te maken voor mensen met een visuele beperking. Bij voorbaat mijn excuses hier voor.

Mocht u aanvullende info hebben dan graag contact opnemen, die is voor mij en vele anderen belangrijk!
Ook voor adviezen wat betreft toegankelijkheid kunt u contact opnemen.
PiaHendriks54@gmail.com

Mijn naam is Pia Hendriks.
Vanwege mijn eigen behoefte aan info omtrent toegankelijkheid ben ik in 2010 begonnen om de site Ongehinderd.nl te vullen met alles wat ik weet binnen Eindhoven. Dit vanuit mijn beroep als bibliothecaresse: info delen is voor mij heel belangrijk. Ik ben op 20 november 2012 gevraagd om de bushaltes te gaan bekijken op toegankelijkheid. Van daaruit ben ik terecht gekomen bij Platform Gehandicaptenbeleid en het Centraal Verkeers Overleg van de gemeente Eindhoven. In 2015 kon ik aansluiten bij mensen die de facebookgroep “Nederland Toegankelijker” begonnen, we hebben inmiddels 2400 volgers. Het doel is: elkaar informeren en stimuleren en soms gewoon mopperen. Inmiddels heb ik ook gemerkt dat we samen wat kunnen bereiken en dat voelt goed! Ook bij “Europa Toegankelijk” ben ik medebeheerder en de info die ik daar krijg is ook op deze site te vinden.
Het netwerk groeit.
%d bloggers liken dit: